Siirrymme uuteen varausjärjestelmään ja vanhan varausjärjestelmän käyttö päättyy ma 20.2.2023 klo 6. Uusi varausjärjestelmä löytyy osoitteesta https://padelhouse.cintoia.com. Sivu avataan 20.2.2023 klo 15 mennessä.

Vanhat tunnukset eivät toimi enää uudessa järjestelmässä, joten sinne tulee rekisteröityä erikseen (pl. vakiovuorolaiset ja irtovuorolaiset).

  • Jos sinulla on saldoa tai jäsenyyksiä vanhassa järjestelmässä: saat saldon ja jäsenyydet käyttöösi, kun rekisteröidyt samalla sähköpostilla, joka sinulla on vanhassakin järjestelmässä. Jäsenyys päivittyy rekisteröitymistä seuraavana yönä.
  • Jos sinulla on vakiovuoro tai irtovuoro 20.2. jälkeiselle ajalle: sinulle on luotu tunnus samalle sähköpostille, joka sinulla on vanhassa järjestelmässä. Tilaa uusi salasana kohdasta "Kirjaudu" --> "Salasana unohtunut". Uutta rekisteröitymistä ei tarvita.
  • Muussa tapauksessa voit käyttää rekisteröitymisessä mitä tahansa sähköpostia.

Huom! Jos sinulla on tunnukset jo johonkin toiseen halliin, jossa on käytössä Cintoian varausjärjestelmä, niin samat tunnukset toimivat kaikissa muissakin Cintoian varausjärjestelmissä. Siinä tapauksessa voit suoraan kirjautua tunnuksillasi, eikä uutta rekisteröitymistä enää tarvita.